Maxim Uluslararası Kentsel Mobilite Hizmeti İstanbul’da çalışmaya başlamıştır

Maxim Uluslararası Kentsel Mobilite Hizmeti İstanbul’da çalışmaya başlamıştır

17 Mei 2022
#taximaxim

Maxim; seyahat siparişi, kargo taşımacılığı, kurye teslimatı, yiyecek ve diğer gerekli malların satın alınması ve teslim edilmesini sağlayan bir servis hizmetidir. Servis kullanıcıları; hizmetleri uygun bir şekilde sipariş ederken; işbirlikçiler ise bu siparişleri uygun koşullarda yerine getirir.

Türkiye'de ilk hizmet sunumu, yolculuk kategorisinde başlamıştır. Maxim; İstanbul'da resmi taksilerle işbirliği yapmayı ve onlar için ek siparişler oluşturmayı amaçlamaktadır. Servis, öncelikli olarak Maxim’in tanınırlığının yüksek olduğu ülkelerden gelen turistlerden taksi talebini artırmayı amaçlamaktadır. Bu turistlerin, alıştıkları ve anlaşılabilir bir hizmeti Türkiye'de kullanmaya devam etmek istemektedir.

İlk gerçek sipariş İstanbul'da yerine getirilmiştir. ‘Maxim’ uygulamasından sipariş oluşturan bir yolcu, Fiat Egea marka otomobille 1,1 km’lik yolculuğu gerçekleştirmiş olup bu yolculuğa ekonomi tarifesinde 20 TL ücret ödemiştir. Hizmet kalitesinden memnun kalmıştır.

Servis hizmeti hâlen test aşamasında olup, bu süreçte herhangi bir komisyon istenmemekte, yolculuğun bütün ücreti sürücülere bırakılmaktadır. Bu, Maxim'i tanımak için karlı bir fırsat olup, uygulamanın daha kullanışlı hale gelmesi için sürücülerden ve yolculardan öneriler beklemektedir.

Ticari taksileri işbirliğine davet ediyoruz. Tüm ticari taksiler Taxsee Driver uygulamasını indirip kayıt yaptırarak uygulamanın ayrıcalıklarından faydalanabilir.

Yolcular; Maxim uygulamasından, taximaxim.com/m ve taximaxim.com/tr adreslerinden yolculuk rezervasyonu yaptırabilirler.