"Maxim" mobil ulaşım servisi Mersin'de hizmet vermeye başladı.

"Maxim" mobil ulaşım servisi Mersin'de hizmet vermeye başladı.

9 დეკემბერი, 2022
#taximaxim

"Maxim" ile Mersin sakinleri ve misafirleri sadece konforlu değil, aynı zamanda avantajlı taksi çağrıları yapabilirler. Kullanıcılar hiçbir ek ücret ödemeden bu hizmetten faydalanabilmektedir. Fiyatlar taksimetre ücretine göre belirlenmektedir.

“Maxim” uygulamasında taksi çağırdığınız sırada uğramak istediğiniz birkaç farklı adrese duraklama noktaları ekleyerek çoklu güzergahlar oluşturabilir veya seyahat halindeyken güzergahı değiştirebilirsiniz. Taksiyi isterseniz anında çağırabilirsiniz isterseniz de ileri bir tarih için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Başkaları ile nereye gittiğinizi paylaşmak istiyorsanız yolculuk bağlantısını gönderebilirsiniz.

Taksi taleplerinde çocuk sayısı, evcil hayvan ve para üstü ile ilgili ek bildirimlerde bulunabilirsiniz.

Taksi hizmeti çağrıları AppStore, Google Play, Appealer, Galaxy Store, GetApps ve taximaxim.com/tr adreslerinden indirebileceğiniz "Maxim" mobil uygulamasıyla kabul etmektedir.

"Maxim" ile nasıl para kazanılır

Çalışmaya başlamak için Taxsee Driver mobil uygulamasının indirilmesi veya https://taxsee.pro/tr/ sitesine kayıt olunması gerekmektedir.

Taxsee Driver uygulamasında çağrıları yerine getirmek oldukça kolaydır. Bir önceki çağrıdan sonra serbest kaldığınız yere yakın başka bir çağrı seçebilirsiniz. Hizmetin algoritmaları, yol boyunca bir dizi çağrı oluşturup sunabilir ve aynı zamanda istenilen çağrı kendi başına da seçilebilir. Çağrı ile ilgili güzergah başlangıç ve bitiş noktaları, mesafe ve fiyat bilgileri önceden bilinir. Sürücü, boşta bekleme ve durma sürelerini en aza indirir, yakıt tasarrufu sağlar.